annonse

Slik gjorde Anne fra Arendal lynkarriere i H&M. Nå er hun er sjef for 4.000

Sjef for 4.000:
Sjef for 4.000: Anne Theres Hansen (t.v.) fra Arendal har gjort lynkarriere i H&M. (Foto: Privat)
Sporty
Sporty: Anne Therese Hanssen fra Arendal og labradoren Bella har sin fastse løperunde hver morgen i storbyen Toronto, her de har bodd siden i fjor høst. –Jeg trives veldig godt og tenker jeg vil bli her en god stund. Nå har jeg det også veldig fint privat, sier Anne, som de siste 8 årene har bodd i USA, Colombia. (Foto: PRIVAT)
STOR ÅPNING
STOR ÅPNING: 3000 shoppesugne colombianere sto i kø før åpningen av den aller første H&M-butikken i hovedstaden Bogota. Anne Therese Hanssen hadde ansvar for å ansette 300 personen på tre måneder før hun åpnet fire butikker på ett år. – Det var vilt og veldig gøy, minnes Anne Therese Hanssen. (Foto: PRIVAT)
LOVE
LOVE: I Toronto har Anne funnet kjærligheten med kanadiske Adriano. Det betyr at den effektive sjefen med mye ansvar, får hyggelig avkobling utenfor jobben. (Foto: Privat)
TRAVEL
TRAVEL: – Jeg var ikke så mye i Los Angeles, jeg var stort sett på reise, forteller Anne om årene hun hadde ansvar for Vestkysten og Hawaii. Her med kjente Golden Gate Bridge i San Fransisco i bakgrunnen. (Foto: Privat)
GØY
GØY: For 22 år siden ga han Anne jobb. - Hun har nådd så langt fordi hun er supersmart, sympatisk og businessminded, sier Søren Farup-Hansen. (Foto: Liv Ekeberg)
STØTTE
STØTTE: – Mamma og pappa har vært fantastisk støttende hele veien, sier Anne. Her med pappa Karl Wiggo Hanssen da foreldrene var på besøk i NYC. (Foto: Privat)
KARRIERE
KARRIERE: Anne Theres Hansen fra Arendal har gjort lynkarriere i H&M. (Foto: )
KARRIERE
KARRIERE: Anne Theres Hansen fra Arendal har gjort lynkarriere i H&M. (Foto: )

+ – Jeg hadde flaks og møtte tidlig en som trodde på meg. Siden har jeg vært veldig selvdreven, sier Anne Therese Hanssen (37) fra Arendal som har gjort internasjonal lynkarriere i klesgiganten H&M og leder flere tusen ansatte i Canada.

Liv Ekeberg
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse