annonse

- Du kan ikke si noe sånt, Stein! Folk plukker det opp og bringer det ukritisk videre

KAMPHANENE
KAMPHANENE: Det starter med brede smil og et skikkelig håndtrykk når Jan Kløvstad kommer hjem til Stein Bergsmark. Snart skal smilene forsvinne. (Foto: LIV EKEBERG)
KLIMASKEPTIKER
KLIMASKEPTIKER: Fysiker Stein Bergsmark er overbevist om at de fleste tar feil. (Foto: )
KLIMAFORKJEMPER
KLIMAFORKJEMPER: Jan Kløvstad er dundrende uenig med Bergsmark. (Foto: )
PRODUSERER
PRODUSERER: Stein Bergsmark bruker mange timer ved PC-en for å skrive om klima og hva han mener er feil med den politiske konsensus som råder her i landet. (Foto: )
SILKEHANSKER AV
SILKEHANSKER AV: Jan Kløvstad regner opp på fingrene argumenter for at Stein Storlie Bergsmark har feil i sine påstander. Bergsmark lytter og slår snart heftig tilbake. ALLE (Foto: LIV EKEBERG)
BEVIS
BEVIS: Bergsmark viser til mange bevis for at det er naturlige årsaker til issmelting og temperaturendringer, men Kløvstad er kritisk og de diskuterer om kildene er seriøse. (Foto: )

+ – Det er slik at... sier den pensjonerte fysikeren Stein S. Bergsmark og peker engasjert på utskrifter. – Men det kan du då ikkje sei, Stein, protesterer Jan Kløvstad.

Liv Ekeberg
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse