VANT PRIS: Årets stjerneskudd-prisen gikk til en rørt Liv Gravdahl fra Froland under Vixen Awards 2021 på den Gamle Logen Oslo fredag kveld. Foto: Naina Helén Jåma / NTB

Frolending vant Vixen-pris

Liv Gravdahl (31) fra Froland gikk til topps blant influenserne og vant kategorien Årets stjerneskudd under Vixen Awards 2021.

Frolendingen er best kjent som @Hurryliv på TikTok og Instagram. Der figurerer trebarnsmammaen som landskjent ryddedronning, der blant annet innholdet i kjøleskapet hyppig vises fram.

Fredag kveld var hun finalist under Vixen, som er Norges gjeveste prisutdeling blant influensere (påvirkere). Der stakk hun av med seieren i kategorien Årets stjerneskudd, som går til en person som har bidratt med noe nyskapende.

En rørt Gravdahl mottok prisen.

– Jeg hadde aldri tenkt at jeg kom til å vinne, men det er veldig gøy, sier Gravdahl til TV2 etter prisutdelingen i Gamle Logen Oslo.

– Jeg visste hva Vixen var, men alt jeg gjør foregår i hjemmet mitt i Froland, der vi er skjermet fra alt annet i verden. Dette er helt vilt, sier Gravdahl i intervjuet med TV2.

Hun forteller videre at hun kjenner lite til de andre finalistene i kategorien, at hun takker mannen og foreldrene sine, og at hun skal feire seieren med vin og kolleger.

Prisen ble delt ut av influenserne Alexandra Joner og Iselin Guttormsen.

De øvrige finalistene i kategorien Årets stjerneskudd var Jenny Huse @jennyhuse1, Josefine Vogt @josefinevogt, Helene Myhre @helenemoo og Oskar Westerlin @oskarwesterlin.

Behn vant beauty-pris

Leah Isadora Behn, datter av Ari Behn og prinsesse Märtha Louise, stakk av med seieren i kategorien Årets influenser: Beauty under Vixen-utdelingen 2021.

– Det er like før jeg begynner å gråte, sa en tydelig overrasket 16-åring fra scenen.

I salen satt mor Märtha Louise og filmet seansen. I seierstalen takket prisvinneren både moren og sin avdøde far Ari Behn.

– Takk til alle sammen her, og alle som støtter meg og har stemt på meg, og også dere som følger meg og ser hva jeg driver med på TikTok eller Instagram eller YouTube. Og takk til juryen, jeg forventet ikke dette, sa 16-åringen fra podiet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

INFLUENSER: Beauty-prisen gikk til Leah Isadora Behn som her blir filmet av sin mor prinsesse Märtha Louise (t.v.) under Vixen Awards 2021 på Gamle Logen Oslo. Foto: Naina Helén Jåma / NTB

Takket foreldrene

– Jeg må også takke mamma og pappa for at de alltid uansett når og uansett hva har støttet meg og sagt at jeg kommer til å klare hva som helst, sa hun.

Hun understreket at selv om hun vant en skjønnhetspris, er alle mennesker like vakre. Hun streifet også innom klimaet til latter fra salen.

– Så lenge vi «put our minds to it» kan vi gjøre hva som helst. Det er viktig å støtte hverandre, og selvfølgelig klimaet, sa Behn.

Pris til NRK-Solvang

Den gjeveste prisen «Årets influenser» ble sexolog og influenser Iselin Guttormsen. Hun har podkasten G-punktet og har blant annet vært med på TV 2-serien «Bloggerne».

– Veldig mange synes kanskje at jeg er brautende, snakker stygt og provoserende, og at jeg gjør alt for å bli hørt. Jeg gjør det, jeg gjør alt for å bli hørt. Jeg tror det er mange som misforstår meg når jeg prøver å få fram budskapene mine, sa en rørt Guttormsen i takketalen sin.

Til sammen 15 priser ble delt ut fredag kveld fra Gamle Logen i Oslo. NRK-profilen Fredrik Solvang var blant vinnerne. Han vant pris for «Årets sterke mening», mens Jenny Skavlan vant moteprisen. «Folkets favoritt» ble Jørgine Vasstrand, også kjent som Funkygine.

Vinnerne av Vixen 2021:

Årets influenser beauty: Leah Isadora Behn

Årets influenser trening og helse: Jørgine Massa Vasstrand

Årets influenser livsstil: Sara Emilie Tandberg

Årets influenser interiør: Camilla Bakken

Årets influenser mat: Emilie «Voe» Nereng

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Årets influenser reise og friluftsliv: Helene Myhre

Årets influenser underholdning: Oskar Westerlin

Årets influenser bærekraft: Hanne Lene Dahlgren

Årets influenser business: Eveline Karlsen

Årets sterke mening: Fredrik Solvang

Årets stjerneskudd: Liv Gravdahl

Årets forbilde: Tinashe Williamson

Folkets favoritt: Jørgine Massa Vasstrand

Årets influenser: Iselin Guttormsen