annonse

- Viljen til å strekke strikken så langt at det er helt på kanten er en viktig ingrediens

LEGENDE
LEGENDE: Berit fra Tuna er med for tiende gang i revyen og får latter og applaus når hun viser seg på scenen. (Foto: )
PASSE PÅ KANTEN
PASSE PÅ KANTEN: Det holder ikke med gode tekster og innøvde trinn alene; overraskelser og viljen til å strekke strikken akkurat så langt at det er helt på kanten er to andre viktige ingredienser i en vellykket revy. Lars Emil Nielsen, Thomas Jørstad Pettersen og Trond Hansen har funnet miksen. Her spruter de konfetti mot publikum på premieren. ALLE (Foto: LIV EKEBERG)
LIK
LIK: Trond Hansen får med seg publikum på allsang i revynummeret «Lik og del» som harselerer med vår trang til å uttrykke oss i sosiale medier. (Foto: )
"DET MORSOMSTE HULLET"
"DET MORSOMSTE HULLET": Han har misforstått bestillingen på en "hyllest til Janus", guden som både ser forover og bakover. Lars Emil Nielsen har i stedet laget en hyllest til anus.
TOPP STEMNING
TOPP STEMNING: Utsolgt premiereforestilling i Lillesand ondag, der publikum ga varmt uttrykk for sin begeistring i den kjølige Haven. (Foto: )
På nyklipte stier - Griper dagen

+ Årets sommerrevy peker nese til presse, politikere og paradokset med å være «i nuet». Og drar på med penisbilder og anushyllest. Lik og del.

  • Anmeldt Av Liv Ekeberg

eller lag digital bruker for å lese videre. Er du ikke abonnent kan du få tilgang under.

Hei, ! Velkommen tilbake. For å lese resten av saken kan du benytte deg av et av tilbudene nedenfor:

Informasjon: Som abonnent kan du være logget inn inntil 5 steder samtidig. Du har nå logget inn over 5 steder, og er derfor automatisk blitt logget ut. eller få mer informasjon her


Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse