annonse

Vikingskip på jomfrutur til Risør

FØRSTE TOKT
FØRSTE TOKT: Risør trebåtfestival 2019 er et av stoppene på Saga Farmanns jomfrutur. Toktet gikk gjennom Telemarkskanalen før de kom til Risør, forteller besetningsmedlem og styremedlem i Saga Farmann båtlag, Lars Bill. (Foto: )
PÅ LANGREISE
PÅ LANGREISE: Ifølge Saga Farmanns egen nettside, skal vikingskipet på tokt i Europa og til Miklagard (Istanbul). (Foto: )
SNEKKEPOP
SNEKKEPOP: Det er navnet på en av låtene til Stian Soli. Her er han på noe litt større enn ei snekke, ved Steinmoloen i Risør. (Foto: )
GØY MED VANN OG BÅT
GØY MED VANN OG BÅT: Julia Laingen Johansen (snart 2) leker med strikkmotorbåter. (Foto: )
EKSOTISKE MENYER
EKSOTISKE MENYER: Man kan for eksempel kjøpe både veldig lokal mat og mat fra Damaskus. (Foto: )
ALDRI UTEN
ALDRI UTEN: Hva er vel en trebåtfestival uten shanty? Her har Risør Shantykor akkurat avsluttet en minikonsert i indre havn. (Foto: )
DRØMMEJOBB
DRØMMEJOBB: Elise Eriksen Bjørnstad (15) elsker bøker, og er derfor kjempeglad for sommerjobben på bokbåten «Svanen» under festivalen. (Foto: )
BÅTER OG BISTAND
BÅTER OG BISTAND: Espen Sommerfelt og Jannicke Mathisen i Risør trebåtbyggeri samler inn penger til en fattig by på grensen Uganda/Kongo. (Foto: )
RISØR KYSTKULTURSENTER
RISØR KYSTKULTURSENTER: Risør trebåtbyggeri er en del av senteret. Her representert ved Jannicke Mathisen og John Bjørnholt. (Foto: )

+ Selv på en trebåtfestival skiller Saga Farmann seg ut. Det samme gjør besetningen.

  • Linda Askeland


Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse