Ella Marie Hætta og ISÁK, her på scenen med Mari Boine, under Rockefeller-konserten i anledning samenes nasjonaldag 6. februar.
Ella Marie Hætta og ISÁK, her på scenen med Mari Boine, under Rockefeller-konserten i anledning samenes nasjonaldag 6. februar. Foto: NTB scanpix

Stjernekamp-vinneren tar med bandet til Skral

– ISÁK representerer framtiden i norsk musikk, sier Toffen Gunnufsen på vegne av Grimstad-festivalen.

Mange kjenner henne fra Stjernekamp. Ella Marie Hætta gikk helt til topps i NRK-konkurransen.

Nå er hun sammen med bandet ISÁK klar for sommerens Skral i Grimstad.

Bookingansvarlig Toffen Gunnufsen tror på en helt spesiell musikkopplevelse.

– De fleste fikk jo med seg hva Ella Marie kan gjøre på en scene i fjor høst, sier Toffen i pressemeldingen.

Lovordene til popgruppa har ellers etter forrykende opptredener på Bylarm i forrige uke, påpekes det i pressemeldingen, «og verden ser virkelig ut til å ha fått øynene opp for trioen med røtter i den samiske kulturen».

I tillegg til Ella Maria består bandet av elektronika-produsenten Daniel Eriksen og trommeslageren Aleksander Kostopoulos.
I tillegg til Ella Maria består bandet av elektronika-produsenten Daniel Eriksen og trommeslageren Aleksander Kostopoulos. Foto: Pressefoto

– ISÁK representerer framtiden i norsk musikk, og har en helt egenartet sound. Dette bandet kommer til å nå virkelig langt, det tør jeg garantere, sier Toffen.

I tillegg til Ella Marie består bandet av elektronika-produsenten Daniel Eriksen og trommeslageren Aleksander Kostopoulos.

Skral finner sted fra 9. til 10. juli på Groos i Grimstad.