POPULÆR: Raylee nærmer seg en million avspillinger på Spotify. Foto: NTB Scanpix

Snart ny milepæl for Raylee: – Det er så sykt!

Raylee er i ferd med å nå målet hun satte seg før MGP-finalen i Trondheim 15. februar.

Det er snaue to uker til den norske finalen i Melodi Grand Prix. Raylee er på besøk i hjemlige trakter for første gang på lenge. Denne uken turnerer hun Agder for å lære bort dansen til MGP-låten «Wild».

Nøyaktig hvilke skoler hun skal innom, kan ikke Arendals-artisten røpe. Noen av besøkene skal nemlig være overraskelser for elevene. Det eneste hun kan bekrefte, er at turen går til hennes tidligere skole, Roligheden skole, tirsdag ettermiddag. Raylee og danserne møter elevene i flerbrukshallen, og Tromøy fritidsforum har også satt opp egen buss for å frakte de elevene fra Sandnes skole som ønsker å delta.

Artisten legger ikke skjul på at det gjør godt å være tilbake i hjembyen.

– Det er helt nydelig å komme hjem til mamma og pappa igjen. Spise mye god mat og se film og samle familien, sier Raylee.

Nærmer seg millionen

Og livet smiler litt ekstra bredt til henne om dagen. For halvannen uke siden uttalte Raylee til Agderposten at hun satser på en million avspillinger av MGP-sangen «Wild» før hun skal fremføre den i den norske finalen i Trondheim 15. februar. Da hun uttalte det, hadde låten hennes passert 600.000 avspillinger på musikktjenesten Spotify. Mandag i 12-tiden var antallet steget til 878.376 avspillinger.

– Det er så sykt. Jeg nærmer meg min første million. Det hadde vært så moro om vi hadde klart det før finalen, jubler Raylee, som har god tro på at de skal nå det magiske tallet.

– Vi er på god vei, og det blir nok enda bedre nå når vi reiser rundt for å hilse på folk og promotere sangen enda mer, sier artisten.

I tillegg hjelper det nok at hun er inne på listen over de 50 mest populære låtene på Spotify i både Norge (6. plass), Sverige (19. plass) og Finland (32. plass).

– Har tro på showet

Stadig flere bidrag til finalen slippes, og sist lørdag var det Magnus Bokn som gikk til finalen med en låt skrevet av ham selv sammen med Alexander Rybak og Joakim With Steen.

– Hvilken tro har du nå på egne sjanser til å vinne finalen, når du har hørt enda flere bidrag?

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Det er masse, masse bra låter ute og går. Men igjen, det handler ikke bare om låten, man må ha show i tillegg, svarer Raylee.

– Og der tror du at du har en fordel?

– Det viktigste er å ha troen på seg selv, så det er klart jeg har tro på showet. Men man kan aldri vite, det er smak og behag, avslutter Raylee ydmykt.