PÅ JOBB: Erlend Gunstveit driver eget firma. Her fra da Agderposten besøkte han hjemme på Lia tidligere i mai. Foto: Eline Storsæter

Sang seg gjennom fire TV-sendinger med brukket nese

Før direktesendingene fikk The Voice-Erlend et ublidt møte med en flishogger. Nå har han gjennomført fire TV-sendinger med brukket nese – uten å si noe.

Det er TV 2 som skriver om hendelsen.

Som Agderposten har skrevet tidligere, driver 25-åringen sitt eget hagefirma, Gunstveit Hageservice. Jobben har han sjonglert jevnt og trutt gjennom hele The Voice-sesongen.

Før direktesendingene startet, tok han på seg litt ekstra jobb, siden han ikke visste hvor lenge han ville være med i programmet.

– Jeg måtte gi litt ekstra gass siste lørdagen før jeg reiste inn på mandags morgenen, forteller Gunstveit til TV 2.

PÅ JOBB: Erlend jobber som selvstendig næringsdrivende gartner, og har sitt eget firma hjemme i Grimstad. Her fra en tidligere jobb. Foto: Privat

– Den kom i retur

På jobb hadde han med seg en flishogger. Denne dyttet han kvist og stokker gjennom, for å få ut flis på andre siden.

Han skulle bare rydde et lite område før han pakket sammen, og heiv kvister og små stokker inn i maskinen. Da gikk det galt.

– Da var det en kubbe som havnet litt på tverka, og den kom plutselig i retur og skøyt ut av maskinen, forteller 25-åringen til kanalen.

Gikk i bakken

Trekubben traff Gunstveit midt i nesa med en kraft så han gikk i bakken.

– Først gikk jeg i bakken og så våknet jeg et sekund etterpå. Det går jo så fort, jeg tror det er ca. tusen omdreininger på den maskinen. Så jeg er glad for at jeg ikke fikk den i øyet, sier Grimstad-mannen videre.

Fredag er Gunstveit klar for The Voice-finalen, hvor også Sofie Fjellvang er fra Kristiansand er med. Her kan du lese om låtvalgene:

Ikke smertefritt

25-åringen innrømmer også overfor kanalen at de siste ukene har vært langt fra smertefrie.

– Jeg var veldig dårlig, og hadde veldig, veldig vondt i hodet de første dagene. Jeg burde nok ha sjekket om det var en hjernerystelse eller noe også, for de første øvingene var jo utrolig dårlige. Men bortsett fra det så har det gått veldig greit egentlig, sier han og legger til:

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Jeg har hatt et godt paracet-forbruk, for det presser litt på. Og på arenaen må man gå med munnbind, og da presses jo nesa litt inn.

Samtidig finner den positive sørlendingen humor i det hele.

– Det var gøy da, det så ut som jeg hadde vært i skikkelig slåsskamp, så jeg fikk litt naturlig respekt, ler han.