annonse

Publikum klappet etter bokdommen

Tidligere Fædrelandsvennen-redaktør Finn Holmer-Hovens dom
BESTE: «Den beste lokalhistoriske boka jeg har lest». (Foto: )
KONTAKT
KONTAKT: Victor Norman i prat med publikum like før boka skal lanseres. (Foto: Inger Stavelin)
MYE FOLK
MYE FOLK: – Alle folkene som er her, er noe av det jeg mener med en «åpen» by. I Risør er folk vant til å møtes på allmenninger, sa Victor Norman da han snakket om boktittelen «En liten åpen by». (Foto: Inger Stavelin)
MUSIKK
MUSIKK: Boklanseringen var en del av Risør Kammermusikkfest, og et av festivalens store navn, Tine Thing Helseth, gikk rundt blant publikum og spilte norsk musikk mellom sceneinnslagene. (Foto: Inger Stavelin)
SPØRSMÅL
SPØRSMÅL: Finn Holmer Hoven (i midten) stilte spørsmål om boka og Victor Norman svarte. Leder av redaksjonskomiteen Kjell Pihlstrøm til venstre. (Foto: Inger Stavelin)
SALG
SALG: Bildet er tatt få sekunder etter at lanseringen var over og boksalget åpnet på Torvet. Folk står klare med 500-lappene for å betale for «En liten åpen by». (Foto: Inger Stavelin)
OPPDRAGSGIVER
OPPDRAGSGIVER: Det er Risør kommune som har bestilt boka, og her overleverer leder for redaksjonskomiteen Kjell Pihlstrøm (t.h.) boka til ordfører Per Kr. Lunden og kultursjef Torolf Kroglund. (Foto: Inger Stavelin)
6 MILL
FORTALTE: Victor Norman fortalte om Risør og boka, som er den ene av de to han skal skrive, og som Risør kommune betaler 6 millioner kroner for. (Foto: Inger Stavelin)

+ Det suste et lettelsens sukk over Torvet i Risør, og folk begynte å klappe, da «Sørlandets skarpeste penn» hadde sagt hva han mente om Victor Normans omstridte Risør-bok.

Inger Stavelin


annonse