annonse

Legger ned Øyestadrevyen

FØDEKAMP
FØDEKAMP: Harselas med sykehusene i Agder, som haler og drar i de samme pasientene var et av innslagene i den aller siste Øyestadrevyen, som ble spilt i 2015. Fra venstre Vidar Paulsen, Magne Bringsverd og Espen Rom. (Foto: JAN ESPEN THORVILDSEN)
STARTET
STARTET: Aslak Gjennestad og Elisabeth Igland Stalleland, her fra en av revyene på Apotekergården i Grimstad i 2011, trådte sine første revysko i Øyestadrevyen. (Foto: )
DEN FØRSTE
DEN FØRSTE: Denne annonsen fant vi i Agderposten i november 1980. (Foto: )

+ Øyestadrevyen blir historie. Forsøket på å få til en jubileumsrevy i anledning ØIF Alliansens 90-årsfeiring mislyktes. – Kun fem møtte frem da vi ville sparke revyen i gang. Da er den ikke liv laga, sier revysjef Vidar Paulsen.

Anne Gro Ballestad

eller lag digital bruker for å lese videre. Er du ikke abonnent kan du få tilgang under.

Hei, ! Velkommen tilbake. For å lese resten av saken kan du benytte deg av et av tilbudene nedenfor:

Informasjon: Som abonnent kan du være logget inn inntil 5 steder samtidig. Du har nå logget inn over 5 steder, og er derfor automatisk blitt logget ut. eller få mer informasjon her


Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse