– Har du foto av deg selv i kvinnebunad fra Aust-Agder, også kalt Åmli-bunad? Da trenger vi deg!

Det skriver KUBENs folk på sideblikk.agderposten.no – og fortsetter:

I forbindelse med byjubileet for Arendal, lager KUBEN utstillingen Stolt og staselig, som åpner i juni 2023.

Der stiller vi ut bunader og drakter som tilhører arendalitter fra mange steder i verden. Vi skal også stille ut KUBENs egen Åmli-bunad fra 1950-tallet.

Sammen med denne ønsker vi å vise bilder av mange folk i sin Åmli-bunad. Vi vil gjerne ha alle slags bilder, gjerne av deg i farta mens du steker vafler, eller oppstilt som konfirmant, eller noe helt annet.

Denne gangen er det altså bare bilder av kvinner i Åmli-bunader vi trenger. Andre bunader får du se på film og utstillingsdukker i utstillingen.

Dersom du vil bidra, sender du bildet ditt til mailadressen stoltstaselig@aama.no. Før du sender, pass på følgende:

  • Er det flere enn deg på bildet? Vær sikker på at alle synes det er greit at dette bildet brukes i utstillingen Stolt og staselig, og til eventuell markedsføring av denne.

  • Legg ved opplysninger om: når og hvor bildet er tatt, hvem som er på bildet, innsenders navn og kontaktinformasjon. Dette kommer ikke fram i utstillingen, men vi behøver å vite det.

  • Siden bildene skal trykkes og altså ikke brukes på skjerm, må de ha en viss teknisk kvalitet. Bilder med lav oppløsning, for eksempel fra Snapchat, kan vi dessverre ikke bruke. Et vanlig bilde tatt med mobiltelefon, går derimot greit.

Når du sender inn et foto, gir du automatisk KUBEN rett til å trykke bildet i utstillingen, samt benytte det til markedsføring av denne.

Vi vet ikke hvor mange bilder vi kommer til å motta, så skulle vi få veldig mange, kan vi ikke garantere at det blir plass til absolutt alle.

Frist for innsending er søndag 19. mars 2023

Utstillingsprosjektet er et samarbeid mellom KUBEN, Med hjerte for Arendal, Arendal voksenopplæring og Tyholmen frivilligsentral.

Det skriver KUBENs folk på sideblikk.agderposten.no.