Agder Sportsfiskere har publisert følgende på sideblikk.agderposten.no:

Agder Sportsfiskere er vertskap for norgesmesterskapet i naturlig meite, en konkurranse som tiltrekker seg ivrige fiskere fra hele Sør-Norge. Dette mesterskapet er unikt da deltakerne kun kan benytte seg av naturlig agn som meitemark eller maggot (fluelarver).

Vekten bestemmer

I motsetning til tradisjonelle fiskekonkurranser, der størrelsen på fisken ofte er det viktigste, er norgesmesterskapet i naturlig meite basert på vekten av fisken som blir fanget. Det spiller ingen rolle om fisken er stor eller liten; det som teller er antall kilo deltakerne får på land. Dette gir en jevnere konkurranse der fokus ligger på ferdighetene til fiskerne og deres evne til å håndtere ulike meiteteknikker.

Mesterskapet er åpent for deltakere i forskjellige aldersklasser og kjønn, og det er også lagkonkurranser der teamene konkurrerer om den totale vekten av fangsten. Agder Sportsfiskere har satt sammen et imponerende arrangement der vinnerne kan titulere seg som norgesmestere og ære er på spill.

Selåsvann er kjent for å være ett godt abbor og ørret vann. Dette gjør vannet til en ideell arena for norgesmesterskapet i naturlig meite. Fiskerne kan velge mellom fisketeknikker som dupp eller fiske på bunnen med søkke, og med en fin størrelse på fisken i vannet, er det garantert spenning og action under mesterskapet.

Vertskapet gledet seg

– Vi er glade for å være vertskap for dette mesterskapet og ønsker fiskerne fra hele Sør-Norge velkommen til Selåsvann, sier arrangementsansvarlig for Agder Sportsfiskere, Hans Egil Hansen.

– Det er en flott mulighet til å utfordre seg selv, utveksle erfaringer og knytte bånd med andre entusiaster innen naturlig meite.

Med det vakre landskapet og den naturskjønne beliggenheten, gir Selåsvann den perfekte rammen for dette spennende mesterskapet. Agder Sportsfiskere håper på en vellykket og minneverdig dag fylt med sportslig konkurranse og fellesskap.