63 år gamle AnneMa Yuvali fikk mye oppmerksomhet da hun og 33 år yngre Dundar fra Tyrkia stilte opp realityserien der de kjempet for å kunne bli forent her i Norge.

De var med i to sesonger av serien, og AnneMa var klar på at hun gjerne kunne tenke seg å bli med om det dukket opp andre serier hun kunne stille opp i.

Og da TVNorge nå slipper deltakerlisten til årets sesong av 71 grader Nord – Norges tøffeste kjendis, så er hun altså en av de ti deltakerne som skal gjennom store prøvelser i vakker natur.

Store forventninger

Til God Kveld Norge forteller hun at hun er forberedt på å gjøre sitt aller beste i den harde realitydeltakelsen.

– Jeg skal gjøre mitt aller beste, og være høflig og grei. Det har en tendens til å lønne seg – alltid. Noen voldsom strategi har jeg ikke, sier hun.

Hun forteller at hun har store forventninger til seg selv, og en viljestyrke av stål, til tross for flere fobier.

For å være bedre forberedt har hun også slanket seg og gått ned 15 kilo.

– Jeg kan ikke bli spurt, og ende opp med å si nei fordi jeg ikke klarer det fysisk, sier hun, og forteller at hun også har mange fobier, men hvis jeg blir spurt … Altså, om Tom sier at jeg skal hoppe, så hopper jeg av den enkle grunnen at jeg har sagt ja til å bli med. Også får man jo fratrekk på tiden, så man hadde jo nesten vært dum om man ikke hoppet, sier en bråkjekk Yuvali før gjengen legger ut på tur.

– Det går over

Hun understreker at det viktigste hun kommer til å gjøre, er å konstant overtale seg selv til å ikke gi opp.

– Jeg har født unger, og det går over. Det gjør jo dette også. Jeg ble jo ikke liggende der i fødsel for evig og alltid, så det har jeg tatt innover meg.

Yuvali mener at den største fordelen hun har i konkurransen, er at hun aldri har drukket energidrikk.

– Ikke en eneste «sip» i hele mitt liv. Så da vil jo den antakeligvis «kicke» litt inn på meg, da. Så der kan jeg ha en fordel, for jeg er ikke «ferdig avhengig», sier Hisøy-kvinnen som er klar for nye reality-eventyr.

De øvrige deltakerne er: Influenser Caroline Nitter, Programleder Anne Rimmen, skuespiller Arman Surizehi, artist Kevin Soleng Hansen, komiker Maria Stavang, freestylekjører Johanne Killi, artist Bilal Saab, komiker Terje Sporsem og tidligere langrennsløper Niklas Dyrhaug.