Så har vi vært ute og gått på en av våre ukentlige gåturer. Denne gangen startet vi fra parkeringsplassen til Granestua.

Vi var to grupper som gikk i området rundt Granestua. Den ene gikk 7 km, mens den andre nøyde seg med 4 km. I tillegg hadde vi noen som gikk inn til Granestua og fortsatte rundt Kalstad-tjenna og så på alle figurene som er plassert rundt tjenna.

Været var særdeles flott. Alle endte opp på Granestua, som vi for anledningen hadde fått låne. Siden været var flott, så benket vi oss ute i solskinnet. Der var det to utkommanderte personer som hadde stekt vafler og kokt kaffe, så vi kom til «duk og dekket bord».

Mens den siste kaffeskvetten ble fortært, fortalte Rolf Petter Holthe om hyttas historie og hva som var gjort av oppgraderinger i den senere tid. Det er et imponerende arbeid som er gjort med hytta og løypene rundt hytta.

Vi var 52 mennesker som gjorde bruk av tilbudet, og vi var fornøyd. Så var det bare å gå de siste 400 meterne ut til bilene for å ta fatt på hjemveien.

Rolf Petter Holthe forteller om Granestua.
Hygge i sola på verandaen etter turen.