Det er NRK og produksjonsselskapet Nordisk Banijay som tirsdag bekrefter at den neste utgaven av Mesternes mester – sesong 15 – vil bli innspilt i Agder-kommunene Lindesnes og Farsund.

– Vi gleder oss stort til å spille inn neste års sesong på sørspissen av Norge, sier Mesternes mester-produsent Eirik Hamre i Nordisk Banijay.

Kontraster

– Området byr på vill og vakker natur med store kontraster, fra kritthvite strender til grønne åser. Dette er spektakulære omgivelser som er midt i blinken for Mesternes mester, sier Eirik Hamre i pressemeldingen.

Vises i 2024

Sesongen vil få premiere på nyåret 2024. Aksel Lund Svindal fortsetter som programleder. Også det tidligere alpinesset er svært fornøyd med valget av innspillingssted:

– Jeg er skikkelig spent på å bli bedre kjent med Lindesnes og Farsund. Dette er et område jeg ikke har vært mye i tidligere, så jeg er veldig nysgjerrig på naturen som møter oss. Bildene fra produksjonsselskapets research ser helt fantastiske ut, så jeg har store forventninger, sier Aksel Lund Svindal.

Retur til Sørlandet

Det er ikke første gang Mesternes mester spilles inn på Sørlandet. Den 12. sesongen fant sted i Arendal, og runden etter i Kristiansand/Lillesand.

Den siste runden som ble vist på TV-skjermene, der roer Olaf Tufte gikk til topps, ble spilt inn omkring Sandefjord.

Hvilke deltakere som skal være med i neste sesong, vil bli kjent seinere på våren, opplyser NRK og produksjonsselskapet.