- UTROLIG STOLT: Komiker Herman Flesvig roser elevene ved skolen for deres versjon av Førstegangstjenesten. Foto: NTB Scanpix/Risøy folkehøyskole

Herman Flesvig: - Folk synes Risøy-elevenes parodi er bedre enn det jeg lager

Risøy folkehøyskoles video av Herman Flesvigs Førstegangstjenesten er blitt en Youtube-hit. - Gøy at mange synes elevenes video er bedre enn det jeg lager, sier komikeren til Agderposten.

Den kjente komikeren har sendt en e-post til Agderposten der han kommenterer den populære videoen til folkehøgskolen på Gjeving i Tvedestrand. Som Agderposten tidligere har skrevet, et det elevene på linja aktiv, bo og fritid som står for produksjonen.

Tre døgn etter at videoen er publisert, er den vist over 23.000 ganger.

– Jeg synes videoen de har laget er helt utrolig fin. Jeg ble nesten rørt, og det er utrolig hvor mange av replikkene de har klart å få med seg, skriver Herman Flesvig til Agderposten.

Han er begeistret over elevenes initiativ.

– De er tydelig at de har brukt mye tid på episoden av Førstegangstjenesten, og det er fantastisk å se at så mange var med! Jeg blir utrolig stolt når jeg ser hvilken innvirkning jeg har hatt på dere. Jeg har fått meldinger om at videoen dere laget var bedre enn min egen, noe jeg synes er veldig gøy! Tusen takk! skriver Flesvig.

Videoen av Førstegangstjenesten på Risøya: