SANKTHANS: Her fra et tidligere bål på seilerhytta i Arendal. Foto: Stein Harald Øigård

Her kan du feire Sankthans

Her finner du en oversikt over arrangementer og samlinger på sankthansaften i distriktet.

Grimstad: Den tradisjonelle feiringen på Torskeholmen er mellom 17 og 18.30. Det blir kåringer, blant annet av penest pyntede båter. Det blir underholdning og det blir salg av mat og drikke.

Det er også feiring på Roresanden i Grimstad fra klokken 18. Det blir salg av mat og drikke – samt lotteri og natursti. Les mer her.

Det er også feiring på Groos, i regi av Groos Kafé. Arrangementet starter klokken 18, og kafeen holder åpnet til klokken 21. Det vil også bli satt opp griller så folk kan ordne mat selv. Les mer her.

I Randvika på Fevik blir det også tradisjonell feiring fra klokken 18. Det blir salg av mat, samt underholdning og natursti. Les mer her.

Vet du om andre arrangementer? Hvor tennes bålene? Tips oss på redaksjonen@agderposten.no – så fyller vi på listen.

Arendal: I Stølsviga på Hisøy er det også sankthansfeiring for alle. Det blir konsert med bandet «Missing a blonde» og lotteri. Arrangementet er gratis. Les mer her.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Vi har også sankthansfeiring på Canvas Hove med burgere fra klokken 17, og gratis sup-brett og glassbunnkano mellom kl 18- 20, skriver hotellsjef til oss på mail.

Bålet tennes på stranden klokken 21.

Risør: Aktive Fredsreiser arrangerer Sankthans for ukrainere i Risør. Arrangementet starter klokken 17 på Fredshuset. Detaljert program kan du lese her.

Østre Agder Brannvesen ønsker melding om bål for å forhindre unødige utrykninger når andre ser flammer eller røyk på lang avstand. Du kan melde inn bål her. Husk å gjøre det senest en time før opptenning.

Se også informasjon om faste bålplasser i Raet nasjonalpark her.

I en tidligere versjon av denne saken, sto det om et arrangement på Borøy utenfor Tvedestrand. Det stemmer ikke. Saken ble rettet like for klokken 13.00

Artikkelen fortsetter under annonsen.

SANKTHANS: Her fra båtlivet under sankthansfeiring i 2020. Skjærgården i Risør. Foto: Thorvald Knudsen