annonse

Har skapt festivalsuksessen på lave budsjetter

En frivilliggjeng tar pause med hjemmelaget grønnsakssuppe med hjemmebakt brød til. F.v.
FRIVILLIGE: Beate Hermansen, Tone Taxt, Helle Albrektsen, Johanne Hermansen, Vilma Songe-Møller og Trond Taxt. (Foto: Inger Stavelin)
HJEMMESYDD
HJEMMESYDD: Tom Rudi Torjussen og Mari Dale Torjussen driver en mest mulig hjemmesydd festival. I bakgrunnen er grendehuset, der verandaen utgjør scenen.. (Foto: Inger Stavelin)
GJERDER
GJERDER: Mari med paller som skal brukes til å skjule stygge festivalgjerder. Hun har malt dem selv. (Foto: )
FRIVILLIG
FRIVILLIG: Bjørn Dale (78) er Maris far. Han har nettopp klippet plenen for dem. (Foto: Privat)
FRIVILLIG
FRIVILLIG: Tomas Dale Torjussen er sønnen i huset, og har fast jobb med å poppe popkorn under festivalen. (Foto: )
HJEMMET
HJEMMET: Mari og Tom foran det som både er hjemmet og arbeidsplassen deres. Her har de 40 konserter i året, søndagskafé og yogatimer. (Foto: )
SOSIALT
SOSIALT: Tom Rudi og Mari på det nye sittestedet de har laget i hagen. De liker at støyen fra mat og prat er et lite stykke unna selve konsertene. (Foto: )

+ Spornesfestivalen har en omsetning på under 1 million, ifølge eierne. De får knapt lønn, men er blide og mener de har bygget opp en liten festivalsuksess.

Inger Stavelin


Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse