Franske David Guetta (52) skal opptre på Palmesus i Kristiansand sommeren 2022. Her er han fotografert under en festival i Las Vegas i 2017. Foto: John Salangsang/AP/NTB

Hans eneste norgesbesøk neste år blir på Sørlandet

Superstjernen David Guetta avslutter festivalen Palmesus i Kristiansand neste sommer.

Det melder Palmesus på sine nettsider.

Den franske 52-åringen har preget det internasjonale popbildet i snart 20 år.

– Vi er strålende fornøyd med å endelig ha sikret oss David Guetta. Han har konsekvent vært blant de mest etterspurte artistene våre i flere år og er en perfekt match for strandfesten, uttaler daglig leder i Palmesus, Leif Fosselie, i en pressemelding.

– Guetta har en helt ufattelig lang katalog med stjernehits og appellerer bredt blant publikum i alle aldre. I tillegg er han blant verdens aller fremste entertainere, legger festivalsjefen til.

David Guetta har solgt over 50 millioner album og låtene hans er streamet over 10 milliarder ganger.

Albumet «One Love» fra 2010 inneholdt klassikere som «When Love Takes Over» ft. Kelly Rowland, «Sexy Bitch» ft. Akon og «Who’s That Chick» ft. Rihanna. Siden er det kommet flere låter og Guetta jobber nå med nytt materiale.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Guetta er den første artisten som annonseres til festivalen neste sommer.

Palmesus arrangeres 1.-2. juli 2022. Det er plass til 40.000 publikummere. Tidlig-billettene ble raskt utsolgt, men det skal komme et nytt billettsalg.

STRANDFESTIVAL: Dj Tiësto opptrådte på festivalen Palmesus på Bystranda i Kristiansand i 2019. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB
Les også
Se konserten Palmesus Classics