Stian Lauritzen og Tiril Sjåstad Christiansen kunne fortelle på Instagram denne uka at de har kjøpt enebolig i Grimstad. Foto: Skjermdump fra Instagram

Flytter til Grimstad: - Det er helt spontant

– Når man er to av Norges mest spontane mennesker med maur i rattata, må man bare lytte til kroppen som roper Grimstad, melder programleder og tidligere skistjerne Tiril Sjåstad Christiansen.

Paret kunne mandag fortelle sine nær 60.000 følgere på Instagram at de har kjøpt hus i Grimstad.

Farmen-programleder og tidligere freestylekjører Tiril Sjåstad Christiansen (24) røper på Instagram at huskjøpet er veldig spontant - men slik blir det når hun og forloveden Stian Lauritzen (31) er spontane personer. Stolt holder paret frem boligpermen fra DNB Eiendom.

FLYTTER: Stian Lauritzen og Tiril Sjåstad Christiansen har nylig kjøpt hus i Grimstad. Foto: Skjermdump fra Instagram

– Sinnssykt prosjekt

Stian Lauritzen, sønnen til tidligere proffsyklist og programleder Dag Otto Lauritzen, forteller til Agderposten at huset ligger på Solhøgda, mellom Grooseveien og Jørgen Bangs gate, ikke langt fra Grimstad sentrum.

– Det er et gammelt hus med svær hage, og vi har ikke så grønne fingre, så dette blir et sinnssykt prosjekt, sier Lauritzen.

Han er oppvokst i Grimstad.

– Huskjøpet skjedde mye fortere enn forventet. Vi hadde riktig nok tenkt å flytte ut av Oslo, men ikke nødvendigvis til Grimstad. Men nå er Tiril gravid, og vi fant et hus vi liker godt. Så da slo vi like godt til, sier Lauritzen.

Paret bor nå i et rekkehus i Oslo.

Les også
Blir foreldre: – Tror vi skal få nok å gjøre dette året likevel
FLYTTER: Paret selger rekkehuset i Oslo, og flytter til Sørlandet i juli. Foto: Skjermdump fra Instagram

Vil starte fysioterapi

Paret hadde invitert gjester til bryllup i Italia i august i år, men utsatte bryllupet på grunn av koronapandemien som har rammet Italia svært hardt. Paret planlegger nå å gjennomføre bryllupet neste år.

Stain Lauritzen driver Myoklinikken i Oslo, der man kan få helsehjelp av fysioterapeut, naprapat og osteopat.

– Jeg startet klinikken for tre år siden, og vil åpne avdeling i Grimstad, slik at jeg har avdelinger både i Oslo og i Grimstad, forteller han.

Det er ikke bare Stian som har familie i Grimstad. Tirils bestemor er fra Grimstad, og hun flytter dermed inn i nabolaget til tanter, onkler og søskenbarn. Hun har besteforeldre i Tvedestrand, der hun tilbringer mye tid på familiens hytte, spesielt nå når neste sesong av TV2-programmet Farmen Kjendis spilles inn i Kragerø.

– Det blir koselig å bo fire minutter fra mamma og pappa, og nær mye annen familie. Det øker sjansene for hjelp til pass av barn og hund, sier Lauritzen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Mandag ble parets rekkehus på Voksenkollen i Oslo lagt ut for salg, med visning førstkommende helg. De har bodd i huset i cirka ett år.

– Vi begynner flyttingen allerede i juli. Det blir rart, men godt. Trøkket blir nok roligere i Grimstad enn i Oslo. Folk rundt oss blir stresset av at vi er så spontane, men for oss føles det riktig. Vi er spontane, men vi går all in, sier Lauritzen.

Les også
Disse 12 skal kjempe om seieren