annonse

Flere veteraner til Canal Street: - Verdens morsomste rockabilly-orkester

Klare
Klare: Vazelina Bilopphøggers med Kjetil Foseid, Jan Einar Johnsen, Eldar Vågan, Arnulf Paulsen, Terje Methi, Tor Welo og Even Finsrud. (Foto: Pressefoto/Tor Lindseth)

Canal Street slipper nok en artist av eldre årgang til sommerens festival.

Jørund Flaa

– Vi smeller også til med et av landets mest elskede og morsomste orkester: Vazelina Bilopphøggers fra Gjøvik. Verdens morsomste rockabilly-orkester, uten tvil, i alle fall på norsk! heter det i en pressemelding fra Canal Street tirsdag. 

Veteraner

Det legendariske rockebandet fra Gjøvik slo for alvor gjennom på 80-tallet og har goldt det gående konstant siden den gang. 

- I snart 40 år har bandet spilt tusenvis av konserter, forestillinger og ikke minst hatt sin egen Hjulkalender på TV2. I løpet av deres fartstid har de samarbeidet med artister som; Øystein Sunde, Hege Schøyen, May-Britt Andersen, Øyvind Blunck og mange mange flere, heter det i pressemeldingen.

Canal Street følger dermed på med flere artister i kategorien publikumsmagneter - som ikke nødvendigvis representerer jazz, eller det siste av ny musikk. 

Hver gang vi møtes

- I den senere tid har Eldar Vågan vært å se i serien "Hver gang vi møtes" på TV2. Vazelina Bilopphøggers har solgt godt over 1 million album og endelig skal karene i Vazelina Bilopphøggers gjøre festivaler igjen, heter det i pressemeldingen. 

Fra før av er artister som Boney M, Vamp og deLillos klare for sommerens festival i Arendal. 

Vazelina Bilopphøggers er: Kjetil Foseid , Jan Einar Johnsen , Eldar Vågan , Arnulf Paulsen

I tillegg har de med seg Terje Methi, Tor Welo og Even Finsrud på scenen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse