Anne Kine Lien (foran til venstre) og resten av acappellagruppen The Monday People er tilbake i Norske talenter etter at en av de andre deltakerne trakk seg.
Anne Kine Lien (foran til venstre) og resten av acappellagruppen The Monday People er tilbake i Norske talenter etter at en av de andre deltakerne trakk seg. Foto: TV 2

Fevik-jente til semifinalen i Norske Talenter

Da en av semifinalistene trakk seg, ble Anne Kine Lien (28) fra Fevik og hennes seks kompanjonger i acapella-gruppen The Monday People tildelt plassen.

Det bekrefter TV 2 onsdag kveld.

– Deltaker Carl Vaughns har valgt å trekke seg fra Norske talenter, hans semifinaleplass er tildelt The Monday People, som er acapellagruppen som har imponert dommere og seere, skriver Katrine Wergeland i TV 2 i en e-post onsdag kveld.

I løpet av talentkonkurransen denne høsten har acappellagruppen sunget både Bad Romance av Lady Gaga, og et Queen-medley.Nederst i saken kan du se en av opptredenene deres tidligere i konkurransen.

Gruppen består i tillegg til Anne Kine Lien (28) av Stine Aspebakken Linstad (31), Simen Gloppen (28), Sara Sandøy Askvik (29, Lars Martin Sundell (28), Hannah Bergh-Johnsen (28), og Anders Rydning (29).

Gruppen fikk nei under dommerutvelgelsen tidligere i høst, og jublet da de fikk beskjeden om at de er tilbake i konkurransen.

– Jeg står oppført som kontaktperson og fikk telefonen. Jeg fortet meg og sende melding til alle. Vi ble kjempeglade! Vi trodde først at de tullet med oss, men det var jo sant! Det var en kjempehyggelig overraskelse som vi aldri trodde skulle skje, sier Simen Gloppen tilTV 2.

– Nå går vi «all in» for å vinne! Det hadde jo vært tidenes comeback å komme til finalen og så til topps. Vi håper vi får dommerne til å angre på at de sendte oss ut, legger han til.

document.getElementById("tv2_video_944310").style.height = ((9 * document.getElementById("tv2_video_944310").clientWidth) / 16) + "px";

window.onresize = function(event){document.getElementById("tv2_video_944310").style.height = ((9 * document.getElementById("tv2_video_944310").clientWidth) / 16) + "px";}