Direktør Per Arnstein Aamot i Dyreparken i Kristiansand har fortsatt håp om å kunne kjøre forestillinger med Kaptein Sabeltann som planlagt i sommer. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Dyreparken har ikke gitt opp Sabeltann-håpet

Dyreparken i Kristiansand jobber med en løsning på sommerens kaptein Sabeltann-forestillinger og håper å komme i dialog med Helsedirektoratet.

– Det er nokså tydelig at det har vært mangel på dialog i forkant. Vi har behov for å presentere vår løsning, sånn at direktoratet ser vår side av saken, ikke bare det som er blitt omtalt i mediene, sier administrerende direktør Per Arnstein Aamot til NTB.

Les også
Helsedirektoratet: Sabeltann-forestillinger med 800 i publikum er i strid med smittevernreglene

Fredag ble det kjent at Helsedirektoratet sier nei til flere enn 200 publikummere på Sabeltann-forestillingene. Dyreparken har laget et opplegg med fire utendørs saler for å kunne ha 800 til stede samtidig.

Over 30.000 billetter er allerede forhåndssolgt. Men hvis Dyreparkens opplegg ikke blir godkjent, kan alle forestillingene i ytterste konsekvens bli avlyst. Ifølge Aamot vil det ikke gå rundt økonomisk å holde forestillinger for bare 200 publikummere.

Men foreløpig vil ikke Dyreparkdirektøren spekulere på hva som vil bli utfallet.

– Jeg tror at vi skal få til en løsning, sier han.

(©NTB)

Les også
Bruker 1 million på smitteverntiltak: – Hver familie får en egen bås