annonse

Disse festivalene går så det suser. Eierne henter ut millioner

SUKSESSEN
SUKSESSEN: I 1999 dro Egil Moen (t.v.) i gang festivaleventyret på Dyrskuplassen. Siden har han rigget til festivaler i 20 år med en utrolig økonomisk og musikalsk suksess. Nå har han solgt sin andel i gullkalvene sine. Han fortsetter imidlertid som festivalleder. Her med de seinere årene arrangementsansvarlig Kenneth Solås. BEGGE (Foto: KNUT HEGGENES)
Fornøyd
Fornøyd: Dyrsku'n og daglig leder Geir Helge Espedalen kjøper seg opp til 50 prosent eierandel i musikkfestivalene i Seljord. (Foto: Knut Heggenes)
NORGES STØRSTE
NORGES STØRSTE: Countryfestivalen i Seljord har vært Norges største countryfestival i en årrekke. Her fra Hellbillies’ konsert i 2018. (Foto: Knut Heggenes)

+ Mens Hove Music Festival gikk konkurs før den engang startet, er det flere festivaler i nærheten som går så det suser. De siste fem årene har eierne av festivalene i Seljord i Telemark hentet ut 13,1 millioner kroner i utbytte.

Knut Heggenes (Varden)


Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse