Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård er programledere. Foto: Matti Bernitz

Bekrefter ny sesong neste år: – En av de største TV-suksessene i nyere tid

– Programmet har vært et eventyr for TV2, sier programdirektøren.

TV2 bekrefter nå at det blir en ny sesong med det svært populære reality-programmet «Kompani Lauritzen» neste år. Programmet ledes av - og bærer navnet til - tidligere proffsyklist Dag Otto Lauritzen fra Grimstad.

Les også
Sykkel-esset som ble kongen av lørdagskvelden

– Kompani Lauritzen har vært et eventyr for TV 2, og vi må få takke fantastiske Dag Otto og Kristian, samt produksjonsselskapet Seefood og interne krefter i TV 2, sier Kathrine Haldorsen, programdirektør i TV 2 til egen kanal mandag.

Kompani Lauritzen har har vært en diger seersuksess for TV2. I snitt har nær 1,2 millioner beket seg foran skjermen hver lørdag for å se 14 ferske rekrutter bli til fullverdige kompanijegere og finalister.

Les også
Se første smakebit: Kjendiser blir herset rundt på militærleir av Dag Otto Lauritzen

Lørdag var det Øyvind «Vinni» Sauvik (44) som stakk av med seieren i den aller første sesongen, spilt inn i Rauma kommune i Romsdal.

– Kompani Lauritzen er en av de største TV-suksessene i nyere tid, og derfor er det veldig hyggelig å kunne bekrefte at vi nå har bestilt en ny sesong som skal spilles inn til høsten. Vi vurderer å spille inn i Åndalsnes på nytt, sier programdirektøren.

Øyvind «Vinni» Sauvik imponerer i «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz Foto: TV 2
Les også
Dag Otto leder TV2s nye storsatsing: - Kan bli en fantastisk opplevelse