SMITTET: Arendals-rapperen Karsten Marcussen (31), kjent som Big Daddy Karsten, har testet positivt på korona.

Arendals-rapper smittet av korona

Det både Big Daddy Karsten og legen hans først antok var allergiplager, viste seg å være noe helt annet.

Det hele begynte med kløe i nesa for to uker siden, forteller Karsten Marcussen (31), bedre kjent som Big Daddy Karsten, til God Kveld Norge. Arendals-rapperen antok imidlertid at det bare var pollenallergien som slo inn. Men så hadde ikke bjørkepollen slått ut i Oslo, og energien i kroppen forsvant gradvis.

Dermed kontaktet rapperen fra Arendal fastlegen. Legen trodde heller ikke at det var korona, men testing ble det likevel. Les hva han sier til Agderposten i denne saken:

Les også
Arendals-rapper smittet av korona

– Det er den kjipeste testen jeg har tatt i mitt liv, det føltes som at nesa ble voldtatt, forteller rapperen, som ga ut låten med det passende navnet «Cancelled» rett før han ble syk, til God Kveld Norge.

Positiv test

Da det tok lang tid å få svar på testen, ante Marcussen ugler i mosen. Og helt riktig – testen viste seg å være positiv. Svaret kom mandag denne uken. Overfor TV2-programmet forteller rapperen om litt svingende feber og tett nese, men foruten det god form.

– Jeg har ingen skumle symptomer, og legene sier at jeg ikke skal bekymre meg så da hører jeg på dem, sier han til God kveld Norge.

Marcussen må nå være helt isolert, men siden han allerede har vært syk i 14 dager må han ikke være symptomfri i mer enn tre dager før han kan gå ut, melder TV 2.

Big Daddy Karsen ble for alvor kjent da han i 2016 sto fram som homofil. Til Agderposten fortalte han den gang at han mistet venner etter at han gikk ut med legningen.