annonse

Arendals festsjef kan heise flagget

Strålende fornøyd
Strålende fornøyd: Mats Aronsen, festivalsjef i Canal Street, kan fortelle at han var i en euforisk stemning da Clawfinger avsluttet hele festen med jamming på hotellet til halv tre på natta. – Jeg blir rett og slett rørt av å se så mange som koser seg. (Foto: )
Danset i Regnet
Danset i Regnet: Voksne ble som barn, og regndansen ble danset med Madcon i det deilige sommerregnet lørdag kveld. (Foto: )

+ På tross av avlysning av en av festivalens største artister, jubler festgeneral Mats Aronsen etter at 15.000 har besøkt årets Canal Street.

  • Karoline Nerdalen Darbo

eller lag digital bruker for å lese videre. Er du ikke abonnent kan du få tilgang under.

Hei, ! Velkommen tilbake. For å lese resten av saken kan du benytte deg av et av tilbudene nedenfor:

Informasjon: Som abonnent kan du være logget inn inntil 5 steder samtidig. Du har nå logget inn over 5 steder, og er derfor automatisk blitt logget ut. eller få mer informasjon her


Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse