ELLEVILL INTERESSE: Megler Maia H. Jensen ringes ned av interessenter på denne eiendommen som er til salgs i Kilsund i Arendal. Foto: Camilla Husavik/Inviso

Ellevill interesse for denne boligen i Kilsund: – Det er helt ekstremt

160 personer følger budrunden på en enebolig med betydelig oppgraderingsbehov i Kilsund.

– Det har ringt mer eller mindre konstant siden eiendommen ble lagt ut for salg på onsdag. Det er ekstremt. Helt vilt faktisk, sier eiendomsmegler Maia Hågensen Jensen i DNB Eiendom til Agderposten.

På de to døgnene har hun hatt langt over 200 telefoner og per fredag klokken 13.00 står 160 navn på lista over dem som følger budrunden.

RINGES NED: Megler Maia H. Jensen ringes ned av interessenter. 160 har satt seg på liste. Foto: Camilla Husavik/Inviso

Langt utenfor normalen

– Vanligvis, når det er god interesse rundt et feriehus, har vi mellom 20 og 50 på lista over interessenter. Dette er langt, langt utenfor normalen, sier megleren.

Men det er kanskje ikke så rart at mange har fått opp øynene for huset som er til salgs. Eneboligen, som ikke har boplikt, ligger idyllisk til i Kilsund – rett på grensa mellom Arendal og Tvedestrand.

«Perfekt feriehus med utrolig vakker utsikt. Her har man det beste av Sørlandet rundt hvert hjørne på idylliske Flosterøy ved Kilsund» heter det i salgsannonsen på finn.no.

IDYLLISK: Boligen – som er uten boplikt – i Kilsund ligger svært idyllisk til og har egen brygge. Foto: Camilla Husavik/Inviso

– Sjønær

– Den er sjønær, det er egen brygge og veldig gode solforhold. Det er bolig, anneks og redskapsbod. Det er tre soverom, stor uteplass og stor tomt. I det hele tatt har den veldig mye av det som skal til for å vekke interesse, sier Jensen.

Men ikke alt ved boligen trekker opp.

– Nei, både boligen og annekset trenger oppgradering og vedlikehold. Det er derfor prisantydningen er der den er, forklarer megleren.

Både kjøkken og bad er fra 60-tallet. Bildene fra innsiden av huset viser at det er et stykke unna dagens standard. Men til gjengjeld er det mange vinduer og flott utsikt.

– Det trekker også opp at det er innlagt kommunalt vann og avløp, sier hun.

ANNEKS: I tillegg til boligen er det et anneks (bildet) og en redskapsbod på tomta. Foto: Camilla Husavik/Inviso

Over prisantydning

– Det er nok mange som har hatt litt is i magen i sommer og tenkt at markedet for feriehus og hytter ville roe seg litt utover høsten, men dette tyder jo ikke akkurat på et kjølig marked, sier Jensen.

Bare mens Agderposten snakket med megleren ved 13-tiden fredag ringte fem nye personer om eiendommen. Første bud tikket inn torsdag kveld.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Vi har allerede fått et bud på 4,3 millioner, som er godt over prisantydningen. Det er ingenting som tyder på at det stopper der, sa Jensen ved 13-tiden.

En halv time senere var budet økt igjen.

IKKE MODERNE: Det er behov for oppgradering og vedlikehold av boligen, ifølge megleren. Foto: Camilla Husavik/Inviso

Tør ikke gjette

«Det er plass til to båter og to biler på tinglyst parkering, og tilhørende brygge. Solen skinner på eiendommen fra morgen til ca. 21:00 midtsommers» heter det i annonsen.

– Første offisielle visning er i morgen (lørdag), men det har allerede vært 20 personer på visning før dette. Det er 40 påmeldt til den offisielle visningen, sier DNB-megleren.

Agderposten: – Hvor tror du budkrigen ender?

– Nei, det tør jeg ikke gjette på.

Maia Hågensen Jensen er megler hos DNB Eiendom. Foto: DNB
60-TALLET: Både kjøkken og bad er fra 60-tallet. Foto: Camilla Husavik/Inviso
SANDSTAND: Det er nærhet til sjøen og sandstrand. Foto: Camilla Husavik/Inviso
60-TALLET: Både kjøkken og bad er fra 60-tallet. Foto: Camilla Husavik/Inviso
STOR TERRASSE: Med flott utsikt. Foto: Camilla Husavik/Inviso