Jan Trygve Gromstad er takknemlig for tilliten fra folk og bedrifter i distriktet. Foto: Hans Vidar Levinsen

Hver tredje nye bil leveres fra Gromstad – takknemlig for tilliten!

Når man tar en titt på registreringstallene fra OFV, Opplysningskontoret for veitrafikken, for Arendal gamle politidistrikt, så kan man se at 33.3% av personbilene og 37,9% av varebilene kommer fra Gromstad sine bilforretninger i distriktet.

Vi slår av en kort prat med Jan Trygve Gromstad, daglig leder i Gromstad Auto, angående tallene i registreringsstatistikken for 2019 og 2018.

Det så bra ut med registreringer i fjor også for Gromstad?

-Ja, vi er veldig takknemlige for at både bedrifter og privatkunder viser oss tilliten enda et år, for dette er jo en posisjon våre kunder har gitt oss i flere år nå, sier Jan Trygve

-Vi har både Gromstad Auto med Volkswagen og Audi, og Gromstad Motor med Nissan og Skoda, forteller Jan Trygve.

-Vi jobber hver dag for å få fornøyde kunder, og da er det veldig hyggelig at vi også i 2019 fikk beholde posisjonen i markedet, og levere ut hver tredje nybil i distriktet.

Dere har en del ansatte i Gromstad sine bilbutikker i Arendal?

-Vi er vel om lag 125 ansatte nå, og vi er veldig takknemlige for den gode jobben hver enkelt gjør for at vi skal kunne ha en så god tillit i markedet, avslutter Jan Trygve

En liten nedgang

Det ble registrert 2 427 personbiler i Arendal gamle politidistrikt. Det er 142 personbiler under tallene fra 2018, altså ganske likt, men likevel en liten nedgang.

På tross av en liten nedgang i antall registrerte biler er det noen merker som opplever en stor fremgang. Audi øker antall registreringer med 24,8%, mye takket være e-Tron som mange vil ha. Volvo øker antall registreringer med 23,5% uten å ha en elbil i vareutvalget.

Magnar Hovatn hos Mobile Arendal er også veldig glad for utviklingen de ser i salget av Hyundai som de startet med i 2019, men her har vi ikke noe 2018 å sammenligne med.

Hvordan registreringene ender opp med å bli for 2020 blir spennende, for det er mange nye og spennende biler på vei.