annonse

Tøff "hjemkomst" for Ohi

Må reise seg
Må reise seg: Ohi Omoijuanfo og Stabæk ligger under 1-0 etter første kamp, og det ble ingen lykkelig tilbakekomst for Ohi på Levermyr. (Foto: Elisabeth Grosvold)

Onsdag var første kamp tilbake på Levermyr etter at han ble Jerv-helt i 2015 for Ohi Omoijuanfo. Det ble 90 knallharde minutter.

- Det var fint å være tilbake. Dette er jo hjemmebanen min, dette. Men jeg har sett den i mye bedre forhold enn det den er i akkurat nå, fortalte Omoijuanfo til Agderposten etter kampslutt.

- Det blir litt hawaii. Mye dueller, mye krig, og noen sjanser til begge lag. Jeg bør jo score ett mål i dag, kanskje to, men ballen spratt ikke min vei i dag. Men det er sånn når det er en vanskelig bane, man tør ikke trøkke til helt for man er redd for å skli, og at noe skal skje, la Stabæk-spissen til.

Gleder seg til bedre bane

Jerv vant altså 1-0 i den første av to kamper i kvalik-finalen mellom Jerv og Stabæk etter at Michael Ogungbaro scoret målet for Jerv. Returkampen spilles kommende søndag klokken 18 på Nadderud.
Omoijuanfo er klar på at det var greit at Jerv vant kampen.
- Jeg er sånn at når man vinner så fortjener man det. Så ja, så nå skal vi gjøre det vi kan for å score flest mulig mål på Nadderud. Da får vi en bedre bane, så da kan vi spille vårt spill med kombinasjoner og fint spill, mente Omoijuanfo.
Han er klar på at han håper Stabæk beholder plassen sin i eliteserien. 
- Jeg vil helst ikke skyte Jerv "ned", men nå spiller jeg i Stabæk, og vil ikke at Stabæk skal rykke ned og jeg vil ikke spille i 1. divisjon neste år. Så jeg skal gjøre det jeg kan for å slå Jerv på søndag, sier den tidligere Jerv-helten.

Vil ikke juble

- Kommer du til å juble om du scorer mot Jerv på Nadderud?
- Nei, det tror jeg ikke. Jeg tror ikke jeg kommer til å juble i det hele tatt da, men i garderoben skal jeg juble for at Stabæk har beholdt plassen i eliteserien.
Omoijuanfo tror laget fra Bærum har gode sjanser til å holde plassen, og snu resultatet til seier.
- Jeg syns vi har gode muligheter til å vinne på Nadderud. Vi har de farligste sjansene i dag, og jeg tror vi kan skape enda mer på hjemmebane. Nå ligger vi under 1-0, så vi må score mål, og det tror jeg alle guttene er innstilt på. Vi skal spille offensiv fotball mot Jerv på Nadderud.

Frykter ikke kontringer

Omoijuanfo er også klar på at Stabæk vil være svært våkne for kontringene til Jerv i returkampen søndag.

- Vi må opp og frem, så vi må selvfølgelig være forsiktige. De har jo både Haugstad og Reinaldo Berglann, som er utrolig raske på kantene, i tillegg til en sterk Alexander Lind på topp, men jeg tror vi skal takle det bra. Jeg syns vi håndterer det bra i dag, og det tror jeg vi gjør på søndag også, mente Omoijuanfo.

annonse
annonse
annonse