annonse

Får ikke sove - ringer politiet

Illustrasjon/Vidar Fløde
BRÅK: En gravemaskin forstyrret natteroen. (Foto: Illustrasjon/Vidar Fløde)

En gravemaskin og høy musikk har forstyrret natteroen på Agder natt til torsdag.

Bjørn Atle Eide

- Det har vært en stille natt i Agder hvor det kun er meldt om påkjørte dyr og noen som ikke har fått sove og derfor må ringe politiet, opplyser Agder-politiets operasjonssentral på Twitter torsdag morgen.

- Det skjer helst i helgene, men denne natten har det vært tre henvendelse, utdyper operasjonsleder Martin Ugland overfor Agderposten.

Ifølge Ugland er det et nachspiel hos naboen, en gravemaskin i arbeid i sene nattetimer og høy musikk, som er årsaken til henvendelsene til Agder-politiet natt til onsdag.

- Slik er det dessverre hele tiden. Det skader ikke å utvise litt sunn fornuft og tenke på naboen dersom man driver med støyende aktivitet utpå kvelden, sier Ugland.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.


Hei,  

×

Du har 4 plussaker igjen. God lesing!

Takk for at du leser oss!

×

Du har fremdeles 3 gratis plussaker igjen å lese + et svært godt tilbud i vente

Takk for at du leser oss!

×

Du har 1 gratis plussak igjen. Lyst på mer av vårt beste innhold? Få full tilgang i 1 mnd for kun 1 krone. Ingen binding.