annonse

Torine videre i Idol

SANG BRITNEY SPEARS
SANG BRITNEY SPEARS: Her fremfører Torine Michelle Jensen Bjåland (16) låta « ... Baby One More Time» av Britney Spears under den første av Idol-delfinalene. (Foto: Thomas Reisæter/ TV2)

Idoldommerne var sterkt uenige om Torine Michelles fremføring av « ... Baby One More Time» fredag kveld, men arendalitten tok seg videre i konkurransen.

Jørund Flaa

Aust-Agders håp i årets utgave av Idol på TV2, Torine Michelle Jensen Bjåland (16), fremførte Britney Spears sin hit « ... Baby One More Time» under den første av de direktesendte finalerundene på TV2 fredag kveld.

Hun tok seg med et nødskrik videre etter å ha vært en av tre deltakere som sto i faresonen for å ryke ut. 

Dommerne var delte i synet på hvor godt hun lyktes.

– Skuffet

– Da jeg hørte du hadde valgt denne låten så tenkte jeg at det var et perfekt valg for deg. Men så blir jeg litt skuffet, for jeg synes ikke du gjør din beste vokalprestasjon her, sa Idol-dommer Gunnar Greve.

Før han rakk å snakke ferdig ble han ble avbrutt av meddommer Ina Wroldsen.

– Nei, her er jeg helt uenig. Vokalmessig synes jeg du gjør det kjempebra. Du viser at du er stødig og har kontroll. Jeg synes dette var et perfekt valg for stemmen din og at du gjorde en bra fremførelse, sa Wroldsen.

– Imponert

Meddommer Øyvind «Vinni» Sauvik sa seg enig med Gunnar Greve.

– Du har virkelig stjerneutstråling. Du ser ut som du trives i det såkalte rampelyset. Men jeg synes ikke dette var din beste fremførelse, sa Vinni.

Fjerde – og siste – dommer, Sandeep Singh var på sin side enig med Ina Wroldsen:

– Jeg synes dette er en av de beste vokalfremføringene du har gjort. Sangen passer stemmeregisteret ditt veldig godt. Jeg savna kanskje litt energi i begynnelsen. Jeg synes du kunne «grunnet på» enda mer fra begynnelsen av, men ellers er jeg imponert, sa Singh.

Det var deltakeren Nadia som måtte pakke sakene sine og reise hjem fra konkurransen denne gangen. 

annonse
annonse
annonse