Stjal 1.000 liter diesel

Innbruddstyver har i løpet av natta fått med seg 1.000 liter diesel fra lastebiler parkert på Storemyr industriområde i Lillesand.

– Vi står foreløpig uten spor i saken, og vil gjerne ha tips, sier politibetjent Kjetil Leland ved Lillesand lensmannskontor.

Dieselen er blitt tappet fra fire betongbiler som sto parkert på Storemyr industriområde. Tyveriet har skjedd i løpet av natta, og ble meldt til politiet kl. 09.01 fredag morgen.

Området er kameraovervåket, og politiet antok først at to kassebiler som viste seg på overvåkingsbildene kunne knyttes til tyveriet. Politifolkene fra Lillesand dro kjensel på bilene, men nærmere undersøkelser viste imidlertid at bilene ikke har hatt noe med saken å gjøre.

Det er neppe tvil om at det har vært brukt en eller flere biler

– Det er neppe tvil om at det har vært brukt en eller flere biler, så vi vil gjerne ha beskjed dersom noen har sett noe i dette området i natt, sier Leland.

Også i Vest-Agder

Ifølge operasjonsleder Ingrid Mæhre ved Agder-politiets operasjonssentral, har det i løpet av natten også vært diesel- og bensintyverier i Søgne og Mandal.

– Vi utelukker ikke at det kan være de samme som har vært på ferde og at disse sakene har en sammenheng, sier Mæhre.