annonse

Politiet måtte ta seg av vanskelig restaurantgjest

NATTPATRULJE
NATTPATRULJE: Politiet har passet på Arendal og de andre byene i natt. Arkiv (Foto: Ingmar Brokka Rike)

Kvinnen spiste, drakk og ville ikke betale, ifølge personalet. Her er nattens hendelser i politiloggen.

Tarald Reinholt Aas

– Dame nekter å betale for det hun har spist på en restaurant, loggførte politiet fra Arendal sent lørdag kveld. 

I en tidligere versjon av saken, kunne det fremgå at hun ikke likte maten. Det stemmer ikke. Men hun hadde ikke penger å betale med, opplyser daglig leder av Steenhuset

Politiet løste situasjonen ved å bortvise kvinnen. Hun anmeldes for et forhold som ifølge restauranten også inkluderer trusler mot de ansatte.

Mer fra politiloggen

Klokken 21.36 lørdag ble en beruset mann tatt med fra Hove i Arendal – innbrakt og anmeldt for ordensforstyrrelse, forulemping av politiet og ikke oppgi personalia.

Klokken 2.05 i Arendal ble en person tatt med fra et utested. Vedkommende anmeldes også her for ordensforstyrrelse og forulemping av politiet.

Bort fra sentrum

Klokken 2.17 rykket politiet ut til et utested på Hovden etter melding om bråk. Én person ble bortvist. Det blir mulig en anmeldelse fra den fornærmede part, melder operasjonsleder via Twitter.

Klokken 2.51 ble en person i pålagt å holde seg unna Grimstad sentrum etter ifølge politiet å ha vært i klammeri med flere personer.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse
annonse
annonse