annonse

– Hold dere unna isen, den er tynnere enn man tror

Utrygg is
Utrygg is: Både i Arendal og i resten av fylket er det utrygg is. Her fra Jovann i Arendal – ikke langt fra Langsævannet. (Foto: Tom Bucher Hansen)

Isen på både ferskvann og saltvann i distriktet er på ingen måte sikker – spesielt ikke langs kysten. Lørdag ettermiddag ble det slått alarm.

Tom Bucher Hansen

Da ble nemlig tre jenter observert vandrende på Langsævannet i Arendal – et sted hvor isen på ingen måte verken er tykk eller trygg.

– Vi har fått melding om tre jenter på det som betegnes som usikker is på Langsævannet, meldte Agder politidistrikt klokken 16.00 lørdag.

En halvtime senere meldte operasjonslederen at:

 – Jentene har kommet seg av isen og foreldrene kontaktet og orientert.

Det oppfordres at folk over hele fylket, det seg være små som store, holder seg unna vann som har en ishinne og ser trygge ut.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.Hei,  

×

Du har 4 plussaker igjen. God lesing!

Takk for at du leser oss!

×

Du har fremdeles 3 gratis plussaker igjen å lese + et svært godt tilbud i vente

Takk for at du leser oss!

×

Du har 1 gratis plussak igjen. Lyst på mer av vårt beste innhold? Få full tilgang i 1 mnd for kun 1 krone. Ingen binding.