annonse

Full pott til Raylee etter lidenskapelig paso double

GNISTRET
GNISTRET: Det var passion så det holdt da Raylee Charlotte Kristiansen (19) og Alexander Svanberg danset paso double til 40 poeng og full pott i kveldens «Skal vi danse» (Foto: TV2 SUMO)

Lidenskapen var til å ta og føle på da Raylee Charlotte Kristiansen (19) fra Tromøy fikk full pott, fire tiere, fra dommerne i lørdagens Skal vi danse. Ikke rart hun gikk videre med god margin.

Anne Gro Ballestad

Raylee røpet før hun gikk ut på dansegulvet at hun ikke hadde noen aning på hva passion var, før ukens danseøvelser. Men nå vet hun at det er lidenskap.

Men om hun ikke visste hva passion betydde, hindret det henne ikke i å danse en forrykende paso double med sin makker Alexander Svanberg.

Rå følelse

– Det var en helt rå følelse. Helt herlig, jeg var helt gira inne i meg, fortale Raylee andpusten etter den forrykende paso doublen.

– Jeg ble helt gira jeg også. Dette var alt en paso dobule skal være. Du er en riktig senorita, sa dommer Trine Dehli Cleve før hun ga Raylee og Alexander en tier.

Den eneste som hadde noe å utsette på artistens dans, var Egor Filipenko:

– Jeg kunne tenke meg mer av hendene dine. Innimellom glemmer du de. Du hadde så mye energi. Det spruta jo overalt, bortsett fra i hendene dine, sa han.

Hver fiber i kroppen

Merete Lingjærde innrømmet ærlig:

– Jeg elsker dansen din. Du danser med hver fiber i kroppen.

...du har gått fra å være en tenåring til å bli en dame

Tore Petterson var ikke dårligere:

– Dere er det paret i konkurransen som kommuniserer desidert best. Dere har kontroll over hverandre. Raylee, du har gått fra å være en tenåring til å bli en dame i løpet av denne konkurransen, sa han og ga henne den fjerde og siste tieren.

Dermed ble det full pott og 40 poeng til Raylee og Alexander.

Takk og farvel

De to som ble stående igjen og som lørdag måtte ut i duell var tidligere snowboardproff Stine Brun Kjeldaas (og Benjamin Jayakoddy) og OL-vinner og tidligere langrennsløper Kristin Størmer Steira (og Fredric Brunberg).

Duellen gikk tilslutt Stine Brun Kjeldaas og hennes dansepartner Benjamin Jayakoddy seirende ut av.

annonse
annonse
annonse