annonse

Flere branntilløp, festbråk og vold – slik startet 2017

Politiet hadde ikke hadde anledning til å rekke over alle hendelsene under natta inn i det nye året. Les loggen her.

Tarald Reinholt Aas

Klokken 23.43, Lillesand: Melding om fyrverkeri ved Fagertun skole. Politiet hadde ikke kapasitet til å se på forholdet.

Klokken 23.42, Grimstad: En mann ble innbrakt til politiet og anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann, nærmere bestemt for å skjelle ut politie

Klokken 23.46. Grimstad: Det kom melding om fyrverkeri i tunnelen ved Oddensenteret. Oppskyterne var borte da politiet ankom.

Flere branntilløp

Klokken 23.59, Risør: Det kom melding om et lite branntilløp på en benk. – Brannvesenet tar hånd om saken. Politiet hadde ikke kapasitet, meldte operasjonsleder.

Klokken 0.14, Arendal: Melding om brann i et tre. Brannvesenet tok saken.

Klokken 0.34, Arendal: Det kom melding om branntilløp i noe kratt på His. Brannvesenet tok saken, opplyser operasjonsleder i politiet.

Klokken 0.35, Grimstad: Og på Fevik, der det kom melding om gressbrann. En nabo skal ha slått ned flammene, før brannvesenet overtok.

Klokken 0.37, Arendal. Neste melding om branntilløp var i en container. Brannvesenet tok saken.

Tatt for vold

Klokken 0.42, Grimstad: En mann ble pågrepet for å ha utført vold mot ektefellen. Politiet har opprettet sak på forholdet.

Klokken 0.51, Arendal: Politiet fikk melding om en beruset mann «som vaset i veibanen». Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut.

Klokken 0.52, Iveland: Mann anmeldt for kjøring med bil i påvirket tilstand.

Klokken 0.59, Arendal: 

Klokken 1.05, Bykle: En mann skal ha blitt slått på Hovden og fått skade i en finger. Han ble tatt hånd om av ambulansen. Politiet avventer anmeldelse.

Klokken 1.23, Arendal: En beruset ligger ved en bensinstasjon på Stoa og ble kjørt hjem av venner.

Brann i søppeldunk

Klokken 1.53, Birkenes: Det kom melding om brann i en søppeldunk ved Birkeneshallen. Brannvesentet slukket brannen.

Klokken 1.53, Bykle: En mann ble bortvist fra Hovden fra sentrum for resten av natta etter å ha oppført seg ufint ved et utested.

Klokken 2.02, Arendal: En overstadig beruset mann innbringes til arresten.

Klokken 2.04, Arendal: En mann gikk i veibanen på E18 ved Stoa. Politiet plukket ham opp og kjørte ham hjem.

Klokken 2.09, Arendal: Melding om amper stemning ved et utested på Langbryggen. Forholdet roet seg ned.

Fikk kutt i nabokrangel

Klokken 2.43, Grimstad: To naboer kranglet, og den ene slo til den andre. Én ble påført kutt, melder politiet, som oppretter sak på forholdet.

Klokken 2.50, Arendal: En person ble bortvist fra sentrum for resten av natta.

Klokken 3.06, Grimstad: En beruset mann ble kjørt hjem av politiet.

Klokken 3.10, Arendal: Politiet avskiltet en bil etter begjæring.

Klokken 3.12, Birkenes: En fest som forstyrret natteroen på Birkeland. – Politiet hadde ikke kapasitet til å prioritere dette, dessverre, skriver operasjonsleder.

Gikk inn, tok nøkler

Klokken 3.09, Arendal: Det kom melding om at en for politiet kjent person hadde tatt seg inn i en bolig og stjålet bilnøkler. Politiet avventer anmeldelse.

Klokken 3.21, Arendal: Falt i Pollen.

.

Klokken 3.30, Iveland: Politiet fikk melding om slagsmål. Det viste seg at to menn hadde vært i håndgemeng, og at ingen av dem ville anmelde forholdet. Begge ble kjørt hver til sitt.

Klokken 3.45, Grimstad: Det kom melding om musikk som forstyrrer natteroen. Festen var i ferd med å ta slutt da politiet ankom.

Knep biltyv

Klokken 3.55, Arendal: En mann ble pågrepet for tyveri av bil samt for kjøring i påvirket tilstand. Førerkort ble beslaglagt, forholdet anmeldt.

Klokken 3.56, Grimstad. Det kom melding om en liten hund som har stukket av ved Øde Ugland.

Klokken 4.02, Lillesand: En bil skal ha rygget på en annen bil. Fornærmede undersøker saken. Politiet avventer anmeldelse.

Klokken 4.00, Arendal: Det kom melding om støy fra en fest. Politiet påla festens eier å ta hensyn til omgivelsene.

Klokken 4.49, Arendal: Det kom melding om husbråk på en adresse. – Det viste seg å være en drikkelek som hadde tatt litt av på et nachspiel, melder operasjonsleder i Agder politidistrikt.

tarald.reinholt.aas@agderposten.no

annonse
annonse
annonse