annonse

Brøt seg inn i hus mens folk sov

Tre menn i 30-årene er pågrepet etter flere innbrudd i Froland natt til tirsdag.

Ingmar Brokka Rike

Agder politidistrikt meldte tirsdag morgen om innbrudd i en bolig i Dølavegen i Froland. Politiet meldte seinere også om innbrudd i en bil på Yttertjenn, som ligger noen få hundre meter unna Dølavegen. Det skriver Frolendingen

- Sjekk huset ditt

Operasjonsleder forteller at tre personer er pågrepet etter gode spor. Nå oppfordrer politiet beboere i området til å sjekke om de har hatt ubudne gjester i huset natt til tirsdag.

– Det er pågrepet tre menn i 30-årene i saken nå på formiddagen, og hendelsene vil bli etterforsket videre av politiet i Arendal, forteller lensmannen i Froland, Walther Lie, til Frolendingen rett før klokka 11 tirsdag.

Lå og sov

Det lå det personer og sov i huset som ble rammet av innbrudd.

– Jeg kan bekrefte at det har sovet folk i huset som det var innbrudd i. Her ser det så langt ut til at et nøkkelknippe til en bil er forsvunnet. Hva som er forsvunnet fra bilen er så langt uklart, legger lensmannen til.

Politiet utelukker ikke at innbruddene i boligen og bilen kan ses i sammenheng.

Ønsker tips

Politiet forteller til avisen at de er interessert i observasjoner av biler og personer i området sent mandag kveld og til tirsdag 7-tiden tirsdag morgen.

Tips kan ringes inn til politiet på 02800.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.


annonse
annonse
annonse