annonse

Norges-Golf

FOR NORGE
FOR NORGE: Volkswagen markerer én million biler i Norge med en spesialmodell av Golf. (Foto: Johnny Vaet Nordskog)

Volkswagen rundet nettopp én million solgte biler her til lands, av disse er mer enn 250.000 Golf.

  • NTB

– I år da vi feirer milepælen én million solgte Volkswagen til Norge, er vi stolte av å kunne tilby en særegen norsk modell av Golf, Norges mest solgte bil, sier Anita Svanes, kommunikasjonssjef i Volkswagen, i en pressemelding.

Golf R-Line Limited Edition blir kun solgt i Norge, i et begrenset antall på 300 biler. Den har en bensinmotor på én liter som yter 110, og automatgir.

Bilen kan leveres med fargen «Lapiz Blue metallic», som egentlig er forbeholdt Golf R med 300 hestekrefter. Innvendig har bilen egen plakett i børstet aluminium på instrumentpanelet som forteller at dette er en spesialmodell kun for Norge. Golf R-Line Limited Edition skal koste fra 342.400 kroner.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.LES OGSÅ

annonse

annonse

annonse


Hei,  

×

Du har 4 plussaker igjen. God lesing!

Takk for at du leser oss!

×

Du har fremdeles 3 gratis plussaker igjen å lese + et svært godt tilbud i vente

Takk for at du leser oss!

×

Du har 1 gratis plussak igjen. Lyst på mer av vårt beste innhold? Få full tilgang i 1 mnd for kun 1 krone. Ingen binding.