annonse

Raylee fikk blåveis under danseøvelsen

UHELDIG
UHELDIG: Raylee og dansepartner Alexander Svanberg. Innfelt blåveisen hun pådro seg. (Foto: TV2/privat)

Under dansetreningen fikk Raylee Kristiansen føle kraften av en piruett. Dansepartneren Alexander snurret rundt og albuen hans traff henne rett i øyet.

Anne Karin Andersen

Lørdag 27. august er det tid for ny sesong av «Skal vi danse» på TV 2.

Og i tre uker har artisten Raylee og hennes dansepartner, Alexander Svanberg vært i hardtrening for å kunne gjøre sitt beste i den første runden av programmet.

Forrige fredag skjedde uhellet. Alexander skulle gjøre en piruett og Raylee sto litt for nær ham, med det utfallet at albuen hans traff henne i øyet og ga henne en skikkelig blåveis.

Blåøye til besvær

– Albuen traff akkurat der den måtte for å kunne gi meg et skikkelig hovent øye, forteller Raylee på telefon ifra Oslo.

–Alle de andre deltakerne var sikre på at det kom til å bli veldig vondt og mente at blåveisen ikke ville forsvinne før live-sendingen til helgen. Det var også snakk om å finne et kostyme som kunne dekke den ene siden av ansiktet mitt, men nå ser det ut som at litt sminke kan skjule det. Hevelsen har gått kraftig ned nå. sier hun fornøyd.

Solbriller og regnvær

Det som ikke var så greit var at hun hadde en konsert i Etne, dagen etterpå. hvor hun måtte gå med solbriller selv om det var overskyet og regnvær.

–Da var øyet helt gjenlukket og det så ut som jeg hadde fått et skikkelig slag i en boksekamp. Det så jo svært rart ut å bruke solbriller, men jeg fortalte publikum om uhellet og de var så forståelsesfulle, så det gikk greit, forteller Raylee.

–Hvis du sammenligner forberedelsene til Skal vi danse med forberedelsene til

er det stor forskjell?

– Ja, det er litt annerledes. I Stjernekamp følte jeg et veldig press, for der skulle jeg jo konkurrere i det som er min sterkeste side. Da var det hardt når jeg hadde prestert mitt beste å få beskjed at dette må du gjøre bedre. Nå, i Skal vi danse, kan jeg kose meg litt mer. Føler jeg kan slappe litt av og at det er lov til å ha det gøy. Her har jeg liksom mer lov til å gjøre feil, for alt er nytt for meg, sier Raylee forklarende.

Perfeksjonist

Men hun omtaler seg selv som en skikkelig perfeksjonist og kan gjerne terpe på en øvelse gjentatte ganger for å få de minste detaljer riktig. Selv sier hun at perfeksjonismen kanskje er hennes sterkeste og svakeste side.

For noen år siden gikk Raylee på Arendal Ballettcenter og danset hiphop, men der lærte hun ikke de stilarter hun nå skal igjennom.

– Jeg har aldri lært å danse jive eller cha-cha-cha så jeg er glad at jeg har Alexander Svanberg til danselærer og partner. Han er så tålmodig og det må han også være når han skal lære meg de rette trinnene, sier hun og ler.

Vinnerinstinkt

Tromøyjenta legger ikke skjul på at hun satser på å nå toppen i konkurransen.

– Jeg går «all in». Det har vært en stor drøm siden jeg var liten å være med på Skal vi danse. Det er jo alle jenters drøm å kunne gå i de fantastiske kjolene som brukes i konkurransen. Da jeg kom inn på kostymelageret og så hundrevis av dem utbrøt jeg : -Oh my God! Ja, så sterkt følte jeg det. Det er jo et eventyr, og så kult å kunne prøve så mye forskjellig, utbryter Raylee Kristiansen med lykke i stemmen.

Familiestøtte

Til helgen reiser familien Kristiansen til TV2´s studio i Oslo for å heie på Raylee. Mamma Veronika, som jobber som barnehagepedagog, gruer seg litt.

– Jeg gruer meg, men selvfølgelig gleder jeg meg på hennes vegne. Selv er jeg ikke noe konkurransemenneske og skjønner ikke helt hvor hun har fått det fra. Når Raylee ringer hjem hører vi at hun er lykkelig. Hun er skikkelig gira og har masse med god energi, sier Veronika.

Vokste opp med joggebukser

Det mammaen synes kan være artig for dem som ikke kjenner Raylee, og som nå bare ser henne i glitrende kjoler og kostymer på parketten, er at hun har vokst opp som fotballjente med joggebukser og store joggesko.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.


annonse
annonse
annonse