annonse

Nå kommer Mørlands debutalbum

STERKT PERSONLIG
STERKT PERSONLIG: Kjetil Mørland er sterkt personlig rundt minnet om sin døde mor både i sangen og videoen til sin nye singel «Skin». (Foto fra musikkvideoen «Skin»)

Grand Prix vinner Kjetil Mørland slipper sitt første album 27. mai, kalt "Make a sail".

Frank Johannessen

– Det går en rød tråd gjennom dette albumet. Mange av låtene er skrevet i kjølevannet av da jeg mistet min mor. Det er derfor en naturlig underliggende melankoli i mange av låtene. Men min mor var et fundamentalt positivt menneske som hadde håpet med seg til siste stund - dette skinner tydelig gjennom i musikken og gir albumet et bredt spekter av ulike stemninger, sier Mørland i en pressemelding.

Den første singelen fra Mørland kom allerede i februar, 

Siden Melodi Grand Prix, der han vant med låta "A Monster like me", sammen med Debrah Scarlett, har han også rukket og bli far, i tillegg til å ha blitt spilt i både inn og utland. 
Den nye plata skal bære med seg melankolien fra den første hitlåta, men også vide mer energi.
 
 
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse
annonse
annonse