Agderposten

Humor

Går du med en komiker i magen?

Annonse::

Går du med en komiker i magen?

PRODUSERT AV AGDERPOSTENS ANNONSEAVDELING

14. januar arrangeres det Humorgalla i Arendal kulturhus. Fire av Norges fremste komikere står klare for å utfordre lattermusklene dine.  Cecilie Neess, Olav Svarstad Haugland, Ingrid Bonde Tusvik og Christian Mikkelsen står på senen, men det er en ledig plass til en komiker til! Er du en kommende standupstjerne?

Elina Krantz, primus motor i Standup Norge leter etter Norges nye standupstjerne. Humorgallaen i Arendal er en unik mulighet til å la sørlendingen vise humortalentet sitt. Det blir arrangert ny auditions på Madam Reiersen 11. november klokken 20:00. Vinneren får stå på senen foran et fullsatt Arendal Kulturhus 14 januar. I tillegg til å være en av 5 komikere på senen denne kvelden får man også audition med Standup Norge. En unik mulighet for deg som har en komiker i magen. Meld deg på auditions ved å sende mail til humor@agderposten.no

Veiledende pris for arrangementet er 540 kr, men som abonnent og kundeklubbmedlem får man kjøpe billetter til 199 kr. Billettene fås kjøpt på The Body Shop på AMFI Arena fra og med 01.09.2016 klokken 09.00. Det er førstemann til mølla og de beste plassene går først. Her gjelder det å være tidlig ute.

Hvis du ikke ønsker å delta selv på auditions er det fullt mulig å være tilstede som publikummer hos Madam Reiersen. Her blir det mye moro. Håper vi sees.

Innholdet i denne artikkelen er ikke lagd av Agderpostens redaksjon, men av Agderpostens annonseavdeling.

Agderposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på agderposten.no er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post: marked@agderposten.no